Tilbake

HÅNDRENS GRITTY FOAM SKUM,GRITTY FOAM HÅNDRENS SKUM

GrittyFOAM® er en effektiv skummende håndrens som inneholder naturlige maisbaserte skrubbemidler « bio-scrubbers™» som gir en mild men dypt virkende rensing. Rask og effektiv rengjøring kombineres med en utmerket følelse for huden under og etter bruk sikrer at folk liker og ønsker å bruke GrittyFOAM®.

Fjerner syntetiske og mineralbaserte oljer og fett og samt de fleste andre inngrodde industrielle forurensende stoffer, for eksempel syntetiske og petroleumsbaserte oljer, fett og smøremidler og generell skitt og møkk. 

  • Patentert skumteknologi - Forvandler 3 ml effektiv håndrens til fem ganger mer volum i et kremaktig kraftig og dypt rensende skum som inneholder unike bio-scrubbers™. 
  • Dypt rensende virkning - Naturlige biologisk nedbrytbare skrubbemidler « bio-scrubbers™» av maismel gir en effektiv dypt rensende virkning uten å skade huden eller miljøet. 
  • Rask rensende virkning - Skummet sprer seg raskt og lett over alle deler av hendene og underarmene for å fjerne smuss og skitten samt gi en grundig og effektiv rengjøring. 
  • Rask rensing - Skummets sammensetting bidrar til en har lav overflatespenning noe som gjør produktet lett å skylle av hendene. Dette bidrar til å spare tid, vann og energi.  
  • En mild og effektiv formel - Den ikke-aggressive formelen etterlater hendene rene, friske, myke og velpleide. Kliniske TEWL-tester viser at hendene holder seg sunne og friske selv etter gjentatt daglig bruk. 
  • Fuktgivende - Inneholder glyserin, en svært effektiv og miljøvennlig fuktighets bevarer som bidrar til å holde huden myk og smidig. 
  • Miljøsertifisert - Sertifisert med EcoLogo™-merket, Nord-Amerikas største og høyest respekterte miljøstandard- og sertifiseringsmerke, og med USDA BioPreferred® for å få en uavhengig bekreftelse på at produktet inneholder en betydelig mengde fornybare biologisk baserte ingredienser. Alle patronkomponenter og alt av emballasjes er dessuten resirkulerbart. 
  • Mindre produktforbruk - Unikt skumformat leverer en optimal mengde til effektiv håndrens og gir inntil 45 % mer håndrens pr. liter sammenlignet med tradisjonell håndrens. 
  • Hygienisk - Patronen blir forseglet med ultralyd under produksjonsprosessen for å beskytte produktet. Den unike, patentbeskyttede pumpen er utformet for å unngå at det trenger inn luft i patronen ved normal bruk, og dermed redusere risikoen for ekstern forurensning. 
  • Intet spill - Ettersom det ikke passerer luft gjennom pumpen, vil patronen krympe under normal bruk for å lette dispenseringen av produktet. 

Gritty FOAM dispenser

Gritty FOAM dispenser VarenrNavnLev. nrVariantMinimum bestillingsantallEnhetPrisKjøp
46173661HÅNDRENS GRITTY FOAM SKUM,GRITTY FOAM HÅNDRENS SKUMGPF3LEURO1STK
Alle priser er eks. mva