Gassguide for smarttelefoner

AGA presenterer et enkelt og praktisk verktøyet som hjelper deg å finne den optimale beskyttelsesgassen basert på sveisemetode og materiale.

Gassguiden hjelper deg å velge riktig beskyttelsesgass til din sveisemetode og erstatter tidligere trykte versjoner av gassguide og beskyttelsesgassplakat. Den vil vise landsspesifikke valg avhengig av hvilket språk du velger. Den engelske versjonen viser hele utvalget for region Nord-Europa.

I tillegg til engelsk har appen 7 språk å velge i (DK, EE, FI, LV, LT, NO og SE), men vil gjenkjenne hvilket land din telefon hører til dersom dine innstillinger tillater det. I neste fase (i løpet av sommeren) vil vi også implementere en funksjon som hjelper deg å finne forhandler. Intensjonen er å utvikle appen videre med nye funksjoner i fremtiden. Det er også mulig å bruke appen på iPad og andre nettbrett selv om ikke brukergrensesnittet er optimalisert for det på nåværende tidspunkt.

Appen er tilgjengelig i App Store for iPhones og i Google Play for Android-telefoner. Appen heter AGA Gas Guide og er gratis.